Gece Fotoğrafçılığı Atölyesi – 2019

gül yıldız, siyah beyaz, fotoğraf, minimal, sokak, geometri fotoğrafçılık, manzara, sokak fotoğrafçılığı

In case you have https://www.affordable-papers.net/ written a thesis, then you may need to complete one article as part of your requirements.

Temmuz 16, 2019 

   Gece Atölyesi

Bu projede, gece (akşam üzerinden, gece ve sabaha kadar)  çekilen sokak fotoğrafları yer alacaktır. Üst konu gece                 olmakla birlikte, alt konular serbesttir. Gece ve sokaklar, gecenin sakladığı şeyler, uzun pozlamalar, gece çekilen blur         fotoğraflar, netsiz fotoğraflar, soyut fotoğraflar, sürreal kurgular, portre, gece hayatı, flaşlı çekimler, profesyonel                 modelli çekimler (grupça yapılacak ise model ücreti toplanır, kendiniz çekecek iseniz de kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Bu projede farklı şehirler ya da ülkelerde çekim yapılabilir.

Ayda bir buluşulup eğitmen eşliğinde fotoğraf çekilecektir. Ayrıca ayda bir akşam da proje toplantıları ve çeşitli fotoğraf eğitimleri olacaktır. Ancak proje katılımcıları daha sık fotoğraf çekecek ve sosyal medyada oluşturulan proje eğitim sayfasında herkes kendi adına albüm açacak ve fotoğraflar orada düzenli şekilde izlenecek ve eğitmenler tarafından fotoğraflara yorum yazılacaktır. Ayrıca proje sonunda bir sergi açılması planlanmaktadır.

(İnsan haklarına saygı duyup, gerekir ise  insanların iznini alıp model sözleşmesi imzalatılabilir.)

Not : Bu proje için temel eğitim almak şartı ya da fotoğrafta belli bir düzeyde olma şartı vardır. Temel photoshop eğitimi de projeye dahildir. Ancak photoshop dersi alma zorunluluğu yoktur, fiyat ona göre belirlenecektir. Proje an az 10 kişi ile açılır ve en fazla 15 kişi alınabilir. Atölye mevsimler düşünüldüğünden Ekim ayından itibaren 8 aylık olarak planlanılmaktadır. Ayrıca Artrospektif fotoğraf topluluğu bünyesinde Kasım ayından itibaren duyurusu yapılan gezilerimizde mesafeye bağlı olarak belli bir tutar üzerinden indirimli ücretten geziye katılım sağlanacaktır. Proje için Ağustos ve Eylül ayında toplantı yapılacaktır.

Uygulama dersleri genellikle hafta sonu, yeterli sayı oluşur ise hafta içi, teorik dersler ve photoshop dersleri genellikle akşamları olacaktır. Fiyat ve detaylar için lütfen ;

https://www.instagram.com/gulyildiz1
https://www.instagram.com/artrospektif/

ya da gulyildiz@live.com dan bize ulaşınız.

Leave a Reply