İstanbul’un Eskisi Atölyesi-2019

gül yıldız, siyah beyaz, fotoğraf, minimal, portre, insan

Temmuz 16, 2019

İstanbul’un Eskisi Atölyesi

İstanbul’un tarihi, sokakları, topluluğu, farklı ustaları, eski ustaları, mesela en eski muhallebicisi, pastanecisi, meyhanesi, en eski sokakları, müzisyenleri, en eski mimari yapılarını, İstanbul’un eski hanım efendileri ve beyefendileri ve mahallenizden geçen zaman, tarihi değer olan ancak hala koruyan İstanbul mirasımızı bu projede değerlendireceğiz.

Bu proje tasarımı, mutlaka araştırma tasarımı. Proje sonunda da dağıta bir insanı mekanı ile çekti iseniz, o odada yapmayı düşündüğümüzden sergiye davet edeceğiz ve fotoğrafların olduğu tabi ki alt metinler yazacağız.

(İnsan haklarına saygı duyup, bunu yapmak gerekirse iznini alıp modeli sözleşmesi imzalatılabilir.)

Not: Bu proje için temel eğitim almak şartı da fotoğrafta belli bir olmak zorunda şartı vardır. Temel photoshop eğitimi de projeye dahildir. Ancak photoshop dersi alma zorunluluğu yoktur, fiyat ona göre belirlenecektir. Proje az 10 kişi ile açılabilir ve fazla 15 kişi alınabilir. Uygulama dersleri haftalık hafta sonu (bazen de hafta içi), teorik dersler ve photoshop dersleri tarihinde akşamları olacak. Bu atölye 8 aylık plan sunuldu. Ayrıca Artrospektif fotoğraf topluluğu içerisinde ay ayından itibaren duyurusu yapılan gezilerimizde mesafeye bağlı olarak belli bir tutarı tutarında ücretlendirilir. Proje için Ağustos ve Eylül ayında yapılacak toplantı toplantıtır.

Fiyat ve detaylar için lütfen;

https://www.instagram.com/gulyildiz1
https://www.instagram.com/artrospektif/

ya da gulyildiz@live.com dan bize ulaşınız.

Leave a Reply